Pfizer.

Mike Yeadon bekas ketua saintis di firma vaksin pFizer menyatakan bahawa kini sudah terlalu lewat untuk menyelamatkan sesiapa yamg sudah diberi suntikan vaksin covid 19.

Beliau menyeru kepada semua yang belum menerima vaksin yang boleh membunuh itu untuk berjuang demi kesinambungan manusia dan nyawa anak2.

Pakar imiunisasi terkenal ini menggariskan kenyataannya tentang proses menghapuskan sejumlah besar majoriti manusia yang hidup pada masa kini.

Sejurus selepas suntikan vaksin pertama sejumlah 0.8% akan dijangka mati dalam masa 2 minggu. Mereka yang bertahan dijangka akan mampu hidup dalam purata 2 tahun, namun kemampuan tersebut dikurangkan dengan penambahan top-up suntikan vaksin.

Penambahan vaksin yang sedang dibuat sekarang adalah untuk menyebabkan kemorosotan fungsi organ tertentu dalam badan manusia – termasuklah jantung, paru-paru dan otak.

Dengan pemahaman secara mendalam kepada halatuju fungsi penyelidikan dan pembangunan farmaseutikal gergasi tersebut, pFizer selama 2 dekad, Profesor Mike Yeadon menyatakan tujuan terakhir regim penyedia2 vaksin yang ditadbir pada masa kini hanya boleh membawa kepada peristiwa pengurangan populasi secara besar-besaran yang mana akan membuat semua perang dunia, bila digabungkan, kelihatan satu produksi Mickey Mouse.

“Bilion manusia kini sudah dibawa kearah kematian yang tidak diketahui dan menyeksakan. Setiap orang yang sudah disuntik akan menemui kematian pramatang, dan paling sopan mengatakan anggaran masa paling lama sesorang boleh hidup adalah 3 tahun”.

MIRIIIIIISSSSSSS….

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

Advertisement

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s